Useljenje u domove

RASPODELA MESTA I UPUT ZA USELjENjE

– U zavisnosti od toga kako su rangirani,studenti koji ispune uslove konkursa i dobiju smeštaj, na raspodeli mogu da biraju studentski dom i sobu. Uput za useljenje dobija se na licu mesta.
– Uput za useljenje sadrži opšte podatke, naziv izabranog doma, broj i kategoriju sobe, kao i rok za useljenje koji se mora ispoštovati.
U suprotnom, smatraće se da je student odustao od smeštaja i izgubiće pravo na dom.


PRE USELjENjA, LEKARSKI PREGLED U STUDENTSKOJ POLIKLINICI

– Nakon što su izabrali dom i dobili uput za useljenje, studenti obavljaju pregled u Studentskoj poliklinici. Pored zgrade Poliklinike u Krunskoj 57., na raspolaganju su ambulante u SD „Karaburma“ i u Studentskom gradu, u Domu I.
– Pregled se upisuje u čip vaše studentske kartice.
∗Priznaje se SAMO pregled obavljen u Studentskoj poliklinici u Beogradu!


NAČIN USELjENjA U DOM

– Karton za useljenje student predaje REFERENTU doma. Pored uputa, na uvid daje indeks , ličnu kartu i studentsku karticu. Referent upućuje na blagajnu gde treba izvršitineophodna plaćanja. U magacinu, student zadužuje posteljinu a na recepciji ključ sobe.
– Od tog momenta student je stanar doma.


 ISELjENjE IZ DOMA

-Prilikom iseljenja, student se javlja REFERENTU kome najavljuje iseljenje i ostavlja ličnu kartu. Ovlašćeno lice vrši pregled sobe i utvrđuje eventualna oštećenja.
-Student vraća u magacin ono što je zadužio prilikom useljenja. Na blagajni izmiruje sve svoje obaveze. Nakon toga, ponovo se javlja REFERENTU.
– Od tog momenta student više nije stanara doma.


 


Domovi su opremljeni nameštajem i opremom u skladu sa studentskim standardima.
Studentska soba – krevet, radni sto, stolice, lampe, plakari, police. Direktna telefonska linija, kablovska televizija i priključak za internet. Kupatila u okviru sobe ili spratna.
Studentima su na raspolaganju čitaonice, sportske sale, teretane, klubovi, prodavnice, tereni, portirnice, blagajne, magacini, perionice rublja,TV sale, infokiosci. U svakom domu obezbeđenje je prisutno 24 sata. Takođe, u funkciji je istalni video nadzor.
U neposrednoj blizini većine domova nalaze se studentski restorani. U njima studenti mogu doručkovati, ručati i večerati. Meni obroci kupuju se na blagajnama restorana ili na infokioscima. Termini obroka mogu se pročitati na oglasnoj tabli restorana ili na našem sajtu.